20 Temmuz 2013 Cumartesi

Diş Buğdayı Hazırlıkları :)

Ne diş buğdayımış yahu haftalardır uğraş uğraş bir türlü yapmak kısmet olmadı. Şimdi bütün hazırlıklar tamam resmen gün sayıyoruz. Her bir detayını kendim yapmak istiyorum. Kurabiyesi, pastası, ikramları, süsleri, konuklara verilecek hediyeler ve dahası :) 
Çok zevkli ama itiraf edeyim acayip detaylı iş. Tabi eşimin yardımlarını da yok sayamacağım.:) 
Bu arada ben önden bazı hazırlıkları paylaşayım dedim. Tabi şu anda sadece süsleme kısmı var. Kısmet olurda bu diş partisini yapabilirsek diğer fotoğrafları da yükleyeceğim. 


Diş buğdaylarını koymak için hazırladığım minik kadehler.



İkramların üzerine batırmak ve masayı renklendirmek için hazırlanan çubuklar. Diş şeklini tek tek kesmek pek akıllıca değildi kabul ediyorum :) 


Peçetelikler...


Ve kapı süsümüz :)) Diğer detayları da partiden sonra paylaşacağım. 

5 yorum:

  1. oooooo OLEY
    OLEYY
    OLEYYY
    canımm dostummm hoş geldinnn :)
    Ne demişler geç olsun güç olmasın. Nihayetinde geldin blog dünyasına giriş yaptın. Hayırlı uğurlu olsun. Öylede güzel bir yazı dizisiyle giriş yaptınki 10 numara 5 yıldız. İnanılmaz güzel olmuş hazırlıkların. Haftaya pazarı iple çekiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım beniim hoşbuldum :) Çok teşekkürler güzel sözlerin için.
      Karar verdikten sonra harekete geçmem bayağı uzun sürdü ama güzel şeymiş blog dünyası. Takipteyim artık ;)))

      Sil
  2. Harika olmuş diş buğdayı partiniz :)) Ellerinize sağlık...Ben de kısa süre içerisinde diş buğdayı partisi yapacağım kızıma...Süslemelerde kullandığınız tasarımları,süslemeleri nasıl yaptınız?Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...İyi günler

    YanıtlaSil