22 Temmuz 2013 Pazartesi

Geceyarısı Kaçamağı!!!

Çok fena çoook!!! Aslında normal bir insan bunu kahvaltılık ya da 5 çayına arkadaş olarak falan paylaşır ama bizim,  geceyarısı kaçamağımızdı kendileri . Akşam yemeğini erken yiyip, geç saatlere kadar oturunca haliyle biraz acıkıyor insan.  Herkes biliyordur benzer şeyleri ama yine de paylaşamak istedim. Oldukça basit ve lezzetli.

Ben 2 yumurta, bol kaşar peyniri, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, tuz, karabiber,kekik ve pul biberle yaptım. Ama herkesin hayal gücüne ve damak zevkine göre değişir tabi ;) Salam, sucuk, pastırma, zeytin, domates, eklemek için aklıma gelenler.



Bir yakınım ekmekler daha yumuşak olsun diye önce ince bir tabaka yoğurt sürüyor. Ben yoğurtsuz yaptım. Ama sizin aklınızda bulunsun :) 


150-160 derecelik fırında, en üst bölümde ve sadece üst ızgarayı çalıştırarak 10 dk kadar pişirdim. Ama 5. dakikadan sonra sık sık kontrol etmekte fayda var. Demedi demeyin ;p

Bunlarda son halleri :) İsterseniz biraz daha fazla tutup iyice kızarmasını sağlayabilirsiniz.  Yaz ayı için oldukça tehlikeli bir paylaşım oldu sanırım!!! 
Afiyet olsun. 

4 yorum:

  1. hımmm allahtan yakın oturmuyoruz dostum. Yemek konusunda ne kadar hassas olduğumu biliyorsun, extra 3-5 kilo bana hediyen olurdu huhuhahahu :) Ellerine sağlık harika olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa sorma bizim durumumuz da pek parlak değil bu gidişle :)) Bir dur demek lazım ara ara :)

      Sil
  2. merhaba hanımefendi, nasılsınız?

    YanıtlaSil
  3. oooo çok nefis görünüyor gerçekten :)

    YanıtlaSil