Ben 2 yumurta, bol kaşar peyniri, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, tuz, karabiber,kekik ve pul biberle yaptım. Ama herkesin hayal gücüne ve damak zevkine göre değişir tabi ;) Salam, sucuk, pastırma, zeytin, domates, eklemek için aklıma gelenler.
Bir yakınım ekmekler daha yumuşak olsun diye önce ince bir tabaka yoğurt sürüyor. Ben yoğurtsuz yaptım. Ama sizin aklınızda bulunsun :)
150-160 derecelik fırında, en üst bölümde ve sadece üst ızgarayı çalıştırarak 10 dk kadar pişirdim. Ama 5. dakikadan sonra sık sık kontrol etmekte fayda var. Demedi demeyin ;p
Bunlarda son halleri :) İsterseniz biraz daha fazla tutup iyice kızarmasını sağlayabilirsiniz. Yaz ayı için oldukça tehlikeli bir paylaşım oldu sanırım!!!
Afiyet olsun.
hımmm allahtan yakın oturmuyoruz dostum. Yemek konusunda ne kadar hassas olduğumu biliyorsun, extra 3-5 kilo bana hediyen olurdu huhuhahahu :) Ellerine sağlık harika olmuş.
YanıtlaSilYaa sorma bizim durumumuz da pek parlak değil bu gidişle :)) Bir dur demek lazım ara ara :)
Silmerhaba hanımefendi, nasılsınız?
YanıtlaSiloooo çok nefis görünüyor gerçekten :)
YanıtlaSil